SkinPen mikroneulaus

SkinPen on ennennäkemättömän tehokas hoitomuoto, jossa automaattisen neulauskynän avulla ihoon tehdään mikrokanavia hyvin ohuilla neuloilla. Yhdistellen iholle välttämättömiä aktiiviaineita, kuten kantasoluja, hyaluronihapppoa, peptidejä, kollageenia ja vitamiineja, voidaan hoitaa yksilöllisesti ihon tarpeita. Säädettävät neulojen pituudet ja neulojen määrät mahdollistavat eri ihoalueiden täsmällisen hoidon. Mikroneulauksella saadaan loistavia tuloksia hoitamaan erityisesti sameaa ihoa, pigmenttimuutoksia, juonteita, ryppyjä ja arpia. Lopputuloksena on kaunis, kiinteä, hyvinvoiva, nuorekas iho.

Nightly lip treatment

Huulten ja suunympäryksen anti-aging hoitotuote, joka silottaa juonteita nukkuessasi. Täyteläinen yökäyttöön kehitetty koostumus, joka toimii ihon luonnollisen vuorokausirytmin (biologinen kello) kanssa vähentäen huulten ikääntymistä.

  • Kontrolloi ikääntymistä ennen sen alkamista 
  • Parantaa elastivuutta ja kosteuttaa
  • Kiinteyttää ja tasottaa ikääntymisen merkkejä
  • Silottaa näkyviä hiusjuonteita ja ryppyjä
  • Lisää täyteläisyyttä ja vahvistaa barriääriä

Hydra peeling

Ihoa uudistava erikoiskasvohoito.

Poistaa ikääntymisen merkkejä ja palauttaa ihon hehkun, vähentää pigmenttimuutoksia sekä kirkastaa ihon väriä. Hoito uusii tehokkaasti ihoa joko Hydra ph happokuorinnalla tai Hydrabrasion mekaanisella kuorinnalla. Hoito räätälöidään sinun kauneustavoitteidesi ja ihosi kunnon mukaan. Parhaimman tuloksen saat sarjahoidolla 1 hoito viikossa, 3 vkon sarjana. Varaa oma hoitoaikasi ja anna ihollesi uusi hehku!

 

Hydraderm cellular energy

Uusi vallankumouksellinen menetelmä!

Hydraderm cellular energy -laitteen kolme uutta vaihetta: Dynaaminen ionisaatio, lämpöenergia ja lihasstimulaatio tekevät ihosta vuosia nuorekkaamman. Laitteella tehtävät hoidot tarjoavat veitsettömän vaihtoehdon kosmeettiselle kirurgialle ja antavat merkittäviä tuloksia, jotka näkyvät välittömästi, ja ovat kivuttomia sekä sopivat kaikille.

Daily superfoliant suojaa ilmansaasteilta. Tämä hienojakoinen kuorintajauhe kuorii ihosta pois ilmansaasteet ja ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Tuloksena kiinteämpi ja terveempi iho.

Daily Superfoliant aktivoituu kontaktissa veteen ja vapauttaa tehokkaan entsymitrion, ihoa uudistavia alfahydroksihappoja ja ilmansaasteita ehkäisevän teknologian. Aktivoitu Binchotan -hiili puhdistaa ihoa adsorboimalla ympäristömyrkkyjä syvältä huokosista, kun taas niasiiniamidi, punainen merilevä ja tara-hedelmäuute suojaavat ihoa ilmansaasteiden vaurioittavilta vaikutuksilta.

Stress positive eye lift

Monivaikutteinen silmänympäryshoito ja naamio, joka energisoi iho vähentäen näkyviä ikääntymisen merkkejä. Tehokas, viilentävä voide-geelinaamio:

  • Kiinteyttää ja antaa liftaavan vaikutuksen.
  • Poistaa turvotusta näkyvästi silmien alapuolella.
  • Energisoi ja vahvistaa barriääriä.
  • Kirkastaa tummia silmänalusia.
  • Toimii yhdessä ihon luonnolisen mikrobiomin kanssa.
 

Anna lahjaksi omaa aikaa! Voit valita lahjaksi hoitovalikoimastamme mieluisen hoidon tai haluamasi summan, jolloin lahjansaaja voi itse valita haluamansa hoidon tai käyttöönsä laadukkaita tuotteita.

Lahjakortin saat ottamalla yhteyttä puhelimitse (soittamalla tai tekstiviestillä): 044 360 5627, sähköpostilla:  teija@kauneukeskussiesta.fi, tai voit tulla käymään hoitolassa. Lahjakortin lähetys onnistuu myös pidemmänkin matkanpäähän tai suoraan lahjansaajalle. Tervetuloa Siestaan!

Artdeco

Loihdi ihanilla Artdecon meikeillä haluamasi meikki niin juhlaan kuin arkeen.

Voit yhdistellä värejä oman mielesi mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Tule kokoamaan oma upea meikkipalettisi ihanista sävyvaihtoehdoista.